RSS Logo

Minden tökéletes! :) - Nagy Szilvia (Olasz nyelvképzés)

 

Szolgáltatásaink

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button
 • Előzetes oktatási szaktanácsadás:
  oktatási vezetők, képzési felelősök, humánpolitikai szakemberek számára ingyenes szakmai és képzési tanácsadást biztosítunk, melynek segítségével a dolgozók részére testre szabott, a cég infrastruktúrájához és profiljához legjobban illeszkedő oktatási konstrukciók és képzési menetek összeállítására van lehetőség. Ismertetjük a lehetséges anyagi támogatási lehetőségeket, kedvezményes konstrukciókat.

 • Oktatási stratégia megbeszélése:
  az előzetes oktatási szaktanácsadásra építve kötetlen konzultációs lehetőség vezetőinkkel, oktatóinkkal és a megrendelő cég érintett vezetőivel, szakembereivel a képzési igényekről, az általunk nyújtott és javasolt szolgáltatásokról, lehetőségekről. Az üzleti célok és a konkrét oktatási megoldások vázolása, összekapcsolása, elemzése.

 • Előzetes tudásszintfelmérés:
  a tanfolyamon résztvevő hallgatók tudásszintfelmérése csoportbeosztáshoz és/vagy a tematika optimális kialakításához.

 • Tematika testreszabása:
  modulrendszerű tananyaggal rendelkezünk, így azok különböző igényekhez illeszthetők, testreszabhatóak.

 • Helyszíni vizsga előtti konzultáció:
  amennyiben nincs igény vagy szükség előzetes tudásszintfelmérésre, az oktatásba épített 1-2 órás, az oktató és a hallgatók közötti kötetlen megbeszélés, konzultáció formájában lehetőség van az igényeket pontosítani, optimalizálni és ezek alapján rugalmasan (valós időben) alakítani a tematikát.

 • Oktatás lebonyolítás:
  az oktatások lebonyolításához szükséges erőforrás menedzsment biztosítása, tervezése, logisztikai feladatok ellátása (kihelyezett, vagy több helyszínes oktatási projektek esetében).

 • Számonkérés, értékelés:
  A képzések színvonalát, minőségét a résztvevőkkel kitöltött elégedettségi kérdőívvel folyamatosan mérjük.