RSS Logo

Nagyon jó és tökéletes egyben, és sokat lehet tanulni is, még néha játszunk is. Én szeretem az Archimedes Oktatóközpontot. – Pap Stefánia (Angol nyelvképzés)

 

A boldog Bohóc

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button
Élt egyszer a világon egy okos bohóc. Ennek a bohócnak mindene megvolt: minden könyve, játéka, meséje, filmje amit csak kért, mindent megkapott, kivéve a számítógépet.
Egyszer elment egy vásárba, hogy vegyen egy gépet. Nem volt szerencséje, mert persze vásárban nem árulnak ilyen dolgokat. De különben neki sem volt rá szüksége, csak minden barátjának és barátnőjének volt már. Próbálkozott a szerencsétlen Bohóc. Elment a piacra, búcsúba, de nem talált sehol. Egyszer elgondolkozott, hogy elmegy egy számítógépes üzletbe. Talált szépeket, meg is vette az egyiket.
Boldogan ment haza. Mikor megérkezett otthonában, kinyitotta a dobozt és látja, hogy ez nem is az amelyiket választotta, de megtette ez is, telepített rá játékokat. A házából a boldog Bohóc egy évig ki nem mozdult, mert örökkön – örökké a számítógép előtt ült. A Bohócnak ez volt az élvezetes történet, hogy mégis csak talált számítógépet. Még ma is ott ül ha ki nem csalta a gyönyörű hóesés egy kicsit futkározni.
Bartus Rebeka 3. osztály
Kis Ferenc Általános Iskola
Tóthfalu