RSS Logo

Sok érdekes előadás, oktatás van. Jó szervezés. Egyedülálló a szerteágazó képzésrendszer, amit nyújt, a nyelvtanulási lehetőségtől a számítógépes tudás tovább fejlesztéséig. És nagyon jók az időről időre megrendezendő szakmai konferenciák is. – Kecskés Attila (Angol nyelvképzés, honlapfejlesztés)

 

A császár új programa

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button
Élt a világon egy császár. Nagyon szeretett dicsekedni a számítógépes programaival.
Egy nap már nem volt mivel dicsekednie...Egyik nap két csaló ment abba a faluba. Meghallották, hogy a császárnak mi baja van. Elhatározták, hogy keresnek egy kevés pénzt. Másnap hajnalban felkerestek egy embert, aki értett a számítógépekhez és a programokhoz. Megkérték, hogy készítsen el egy öltöztetős játékot. Mikor készen lett, a csalók elvitték a császárnak a játékot. Ezért a császár tíz zsák aranyat ajándékozott nekik. Rögtön ki is próbálta. A játékban pöttyös nadrágot és tarka-barka felsőt adott magára.
Rögtön fogta a hordozható számítógépét és elment dicsekedni a programmal.A népének nagyon nevetséges volt ez a játék. A császár még mindi játssza, ha azóta rá nem unt, a népe pedig a hasát fogja, ha azóta bele nem fáradt a nevetésbe.

Szőke Hilda, 4. b osztály
Október 10. Ált. Isk. , Boze Sarcevica 21
Szabadka,
Felkészítő tanár: Malagurski Éva