RSS Logo

Sok érdekes előadás, oktatás van. Jó szervezés. Egyedülálló a szerteágazó képzésrendszer, amit nyújt, a nyelvtanulási lehetőségtől a számítógépes tudás tovább fejlesztéséig. És nagyon jók az időről időre megrendezendő szakmai konferenciák is. – Kecskés Attila (Angol nyelvképzés, honlapfejlesztés)

 

A három USB és a vírus

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer három USB. Ez a három USB vígan élt, mikor egy nap anyukájuk így szólt hozzájuk:
- Menjetek és keressetek magatoknak egy új számítógépet!
A három USB szomorúan elindult. Ahogy mendegéltek a legfiatalabb meglátott egy számítógépet. Így szólt a többiekhez:
- Mivel, én láttam meg először, én fogok beköltözni!
Két testvére beleegyezett. Tovább mentek. A középső is megpillantott egy gépet és gyorsan beköltözött. A legidősebb USB ballagott tovább szomorúan. Már elég régóta mehetett mikor ő is meglátott egy szép, új számítógépet.
- Hurrá! Ez az én házam lesz! - kiáltotta hangosan és mindjárt be is költözött.
A három testvér rendszeresen találkozott. Boldogan éltek.
Egyik nap a gonosz vírus megéhezett. Elindult hát a számítógépeket keresni. Egyszer meglátta azt a gépet ahova a legfiatalabb USB költözött. Sajnos nagyon rossz volt az a gép, így a vírus egy szempillantás alatt tönkretette. Szaladt az USB testvéréhez, de az ő gépe se volt jobb. Jött a vírus. Azt a gépet is tönkretette. A két USB szaladtak, ahogy csak bírtak a legidősebb testvérükhöz. A legidősebb USB háza nagyon erős volt. Természetesen jött a vírus, de sehogyan sem bírt bejutni a rendszerbe, mert ezen a gépen még vírusirtó is volt.
Néhány percig még erőlködött, de aztán belátta, hogy nem fog bejutni.
Akkor a három USB megölelte egymást. Azóta is boldogan élnek, ha meg nem haltak.

Zsoldos Klaudia 7.c
Hunyadi János Általános Iskola
Csantavér