RSS Logo

Jól szervezett, igazi kikapcsolódást okozott, tartalmasan oktatott, illetve képzett. – Laufer Éva (számítógépes alapképzés)

 

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button
Hol volt, hol nem volt, a hetedhét hálózaton túl, az Óperenciás energia mezőn is túl, volt egyszer egy malac mappa család. Ebben a családban élt a web mama és három web malac.
Amint a három web malac kapott elég információt és túltöltődött, három felnőtt malaccá cseperedett. Az anyjuk fiait útnak indította, hogy alapítsanak saját mappát maguknak. El is indultak. Egyszer a legkisebb web malac megpillantott egy adatbázist, ami elektronikus szalmabálákkal volt körbe véve. El is tervezte, hogy ebből saját mappát nyit. Az adatbázissal megegyezett és hozzá is láttak a mappa kialakításához. Tovább áramlott a két idősebb testvér, mikor a második legidősebb elektronikus fanyalábokra bukkant mit szintén egy adatbázis őrzött. A második web malac is megegyezett az adatbázissal és neki is láttak a mappa építéséhez. Így folytatta tovább az útját a legidősebb web malac hátha neki nagyobb szerencséje lesz, mint testvéreinek. Amíg ment, mendegélt nekiszaladt egy adatbázisnak, ami tégla alakú tűzfalat védett. El is határozta, hogy ő ebből akar mappát alapítani, és ő szerel be vírusriasztót minden esetre. Így is történt. Egyszer felbukkant a veszélyes farkas vírus. Legelőször az elektronikus szalmabálákból épült mappát támadta meg. Nagy szerencséjére a vírus a web malacot nem emésztette el. Megmenekült és idősebb testvérjénél bújt meg, de hamarosan a gonosz vírus újra támadott. A farkas vírus megtámadta a fából épült mappát is. A két testvér a legidősebb testvérjükhöz menekült. Nem sokára odaért a gonosz. El akarta emészteni a tűzfalból épült mappát is, de akkor eszébe jutott a legidősebb web malacnak, hogy van vírus riasztója, és azon nyomban aktiválta és karanténba tették a gonosz farkas vírust.
A három web malac boldog volt, hogy sikerült nyakon csípni a vírust, és még most is boldogan élnek ha nem támadta újabb vírus őket.

István Dárió 7.c
Hunyadi János Általános Iskola
Csantavér