RSS Logo

Elégedett vagyok az iskola színvonalával, a tisztasággal, kedvességgel. Mindennel! – Ádám Rózsa (Angol nyelvképzés)

 

A jány meg a farkas

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button
Volt egyszer egy jány, mindenkit szeretett, de legjobban mégis a laptopját. Szegényke azt sem tudta, hogy kell felrakni a Windows Vistát. Sokat kereste a neten, de nem találta.
Egyszer egy szép napon az erdőben, miközben Mythologizott, arra jött a farkas. A jány abban a pillanatban egy viking titánt küldött rá, de a farkas azt is legyőzte, és vírust küldött a laptopra. A jány elszaladt az anyjához, hogy vegye meg a legújabb harcost, mert a meglévők túl gyengék. Erre azt mondta neki az édesanyja:
– Menj el a Smartcomba, és ott megveheted, de útközben térj be öreganyádhoz, és add oda neki ezt az adathordozót, amin rajta van a gyógyszeradagoló program.
A jány el is indult, és bement az öreganyjához. Az öreglány megköszönte a programot, amikor betörte az ajtót a farkas. A jány elkezdett keresgélni, és végül a Paintban rajzolt egy Ferrarit, amivel elmenekültek a Smartcomba, ahol több mint 100 program és játék közül választhatott. Végül az Age of empirest választotta, amivel otthon egész este elvolt.
Másnap a jány elment bosszúállni a farkason. Mikor odaért, rákattintott a Google-ra, és megkereste a farkas gyenge pontját. Miután megtalálta, bekeretezte az összes harcost, és megparancsolta nekik, hogy öljék meg a farkast. Hosszú csata után a farkas legyengült, és a katonák bezárták Kronosz börtönébe, ahol élete végéig a GTA kódjai feltörésén törte a fejét.
Végül a jány már nyugodtan netezhetett, és törölhette a vírusait.
Bánszki Denisz, 6. b
Nikola Đurković Á. I.
24 323 Bácsfeketehegy (Feketić)