RSS Logo

Az Archimedes Oktatóközpontban zökkenőmentesen, kellemes hangulatban, a tanulók igényeit figyelembe véve zajlik az oktatás. Kedvesek a munkatársak, az igényeinkhez idomítják az oktatás időpontját, a tudásunkhoz a színvonalat. – Katona Edit (Angol nyelvképzés)

 

A kis gömb alakú usb

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button
Egyszer volt, hol nem volt, még az operációs rendszeren is túl élt egy Settings nevű család.
Ez a család létrehozott egy egész mappát, hogy elfogyasztják. Télire már csak egy kis gömb alakú usb maradt belőle, ami a padláson lógott egy exploreren. Egy nap az édesanya felküldte hát a legtöbb megabájttal rendelkező lányát, hogy hozza le azt, ami még a mappából van. A leányzó fel is ment és a gömb alakú azonnal kivágta és magába illesztette. Az anyja odalenn már sokalta, hogy annyit elidőzik a gyereke, ezért utána küldte a húgát, akinek picit kevesebb bájtja volt, de őt is magába illesztette az usb. Így járt a testvérük, az anyukájuk és apukájuk is. Végül leesett az explorerről a gonosztevőnk, a hatalmas súlya miatt és elkezdett gurulni. Közben olyan módon, ahogy Settingsékkel csinált kiürítette az összes memóriát. Még a kiskondás sem maradt a gépben, aki a programokat terelgette, sem a Word, sem a Paint, sem az Usert, sem az internet. Minden a gömb alakú birtokába került. Már gigabájtokat foglalt, mikor jött egy File nevű férfi és vírust küldött az egész számítógépre, így az usb-re is. Ő azon nyomban le is csatlakozott és mindent otthagyott a gépen.
Akkor kihívták a vírusirtót és megszüntette a hibát. Elzavarták azt is, aki a vírusért volt felelős és boldogan computeroztak még ki nem égtek.

Fekecs Emese 8.a
Hunyadi János Általános Iskola
Csantavér