RSS Logo

Kellemes légkörű hely, kellemes tanítókkal. – Káplár Leila (Angol és olasz nyelvképzés)

 

A NOD 32-es vírusirtó

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button
Egyszer egy szegény legény munkát keresett. Bement a Pentium 4-es számítógépbe. Ott a My Documentsbe ment, hátha talál munkát. Kapott is. A gazda Nero volt, ő adott munkát neki. Vírusirtás volt a feladata. Nero mondta, hogy ha befejezi a munkát, szabadon internetezhet. De azt ígérje meg, hogy a tiltott mappát nem nyitja ki.
A legény meg is ígérte. Szorgalmasan végezte a munkáját. Nero már nagyon megbízott benne, mert sose volt semmi baj, és egyedül hagyta a My Documentsben. Egy nap a gazda messzi útra ment. A legény szorgalmasan, becsületesen végezte a munkáját. Nagyon kíváncsi volt, hogy mi lehet abban a tiltott mappában. Végül azt mondta egér komájának, hogy kattintson arra a mappára. Elállt szeme-szája. hogy a legmodernebb NOD-32-es vírusirtó van benne. A legény gondolta, hogy átveszi DVD-re, és eladja a piacon, hátha nem veszi észre Nero, amikor hazajön.
Elindult nagy örömmel a piacra. Jöttek a vevők nyakra-főre. Alkudoztak, hogy kié legyen, még veszekedtek is érte. Amikor Nero hazafelé tart, látja a vevőket meg a legényt. Amikor a legény meglátta Nerót, futni kezdett, és elbújt a Canon mp 250-es nyomtató programjába. A veszekedők közül valaki megnyomta a print gombot, ami elindította a nyomtatást. A fiút is kinyomtatta véletlenül. Magával vitte a NOD-32-es vírusirtót is. Nero gazda pedig szomorkodott, hogy mit ér a gépje NOD-32-es nélkül.
Kórizs Lajos, 5. b
Nikola Đurković Á. I.
24 323 Bácsfeketehegy (Feketić)