RSS Logo

Jól szervezett, igazi kikapcsolódást okozott, tartalmasan oktatott, illetve képzett. – Laufer Éva (számítógépes alapképzés)

 

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button
Tegnap nyugtalan hírek zavarták meg a város lakosságát, ugyanis minden internetes portál és chetelős fórum Piroska elrablásáról irt. Piroskát a városi internet kávézó elől rabolták el, amikor éppen robogójával a nagyihoz akart sietni. A jó hír az, hogy azt az eseményt a közelben játszó mókusok mobiltelefonjukkal le tudták fényképezni. Azután a vadászhoz szaladtak, akik egy számítógépes felismerő program segítségével azonosították a rablót.  
A képen, melyen a nagy bitang farkas jelent meg tisztán kivehető még a kényszerítőeszköz is, amely ebben az esetben egy lézeres puska volt. A rabló áldozatával a nagyi lakása irányába tűnt el, amit a műholdas felvételek is bizonyították. A vadász ahelyett, hogy a levegőbe lőtt volna, e-mailbe értesítette a nagyit a közeledő veszélyről. Mivel a nagyinak nem volt ideje arra, hogy a radar szerkezetét beindítsa a farkas őt hatalmába kerítette.
Hamarosan megérkezett a vadász is a nagyi lakásához, ahol megadásra kényszerítette a farkast, aki űrrepülőben próbált meglépni. Miután a repülő a levegőbe emelkedett, a vadász előrántotta a tomahauk rakétáját és szétlőtte azt.
A nagyi és unokája Piroska ejtőernyővel ereszkedett le a földre, míg a farkas ernyő hiányában fejest fúródott az oszlopba, és szörnyethalt.
Reméljük, hogy ezek a hírek elrettentik a többi farkast rablási szándékaiktól, mert ha nem olyan vírust küld az internetrendőrség a farkasok számítógépeikre, hogy ki se lehet irtani.

Lévai Vilmos 7. osztály
Dr. Tihomir Ostojić Általános Iskola