RSS Logo

Az Archimedes Oktatóközpontban zökkenőmentesen, kellemes hangulatban, a tanulók igényeit figyelembe véve zajlik az oktatás. Kedvesek a munkatársak, az igényeinkhez idomítják az oktatás időpontját, a tudásunkhoz a színvonalat. – Katona Edit (Angol nyelvképzés)

 

A számítógép titkai

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button
Élt a világon egy lány, aki nem szeretett sportolni azért, mert mindig a számítógép előtt ült. Hiába mondta édesanyja, hogy menjen ki egy kicsit játszani. Ő mindig azt hajtogatta „Nem!”
Egyszer, ahogy épp játszott a gépen, az beszippantotta. Körülnézett, hát látta, hogy számítógépes világba csöppent. Ahogy a házak között sétált, észre vett egy embert, aki olyan tömzsi és buta volt, hogy még köszönni sem tudott. A lány megszólította:
- Uram, elnézést de nem tudja merre találom a többi embert?
Az ember csak annyit dörmögött:
- Gyere utánam.
A kislány elindult utána. Az ember egy házba vezette, ahol mindenki a számítógép előtt ült. Enni is csak édességet és szörpöt ittak. Mindenki nagyon kövér volt mert nem sportoltak. Az egyik fiú a szörpjét ráöntötte a virágra. A lány körülnézett és látta, hogy minden növény el volt száradva, ezért szólt:
- Szerintem vízzel kellene locsolni a növényeket.
A lányt nagyon okosnak tartották. Ő nem akart ebben a világban élni.
Hirtelen fölébredt, a billentyűzeten. Rögtön kiszaladt az udvarra és játszani kezdett. Megfogadta, hogy soha többet nem ül olyan sokat a számítógép előtt.

Cérna Martina  3.osztály
Kis Ferenc Általános Iskola
Tóth falu