RSS Logo

Sok érdekes előadás, oktatás van. Jó szervezés. Egyedülálló a szerteágazó képzésrendszer, amit nyújt, a nyelvtanulási lehetőségtől a számítógépes tudás tovább fejlesztéséig. És nagyon jók az időről időre megrendezendő szakmai konferenciák is. – Kecskés Attila (Angol nyelvképzés, honlapfejlesztés)

 

A szegény ember és a béka

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button
Egyszer volt egy szegény ember, akinek sok gyermeke volt, sok hiba kóddal. Ezenkívül otthon semmije sem volt: se munkája, se kenyere, se LCD monitora. Elment otthonról szerencsét próbálni, amit az interneten keresett. Elvitte az utolsó szelet kenyeret is.

Mendegélt sírva, és a béka leállította. Adjál kenyeret és a fejemen nyomd meg az F11+Enter gombot. Kapott egy bergét, amin F11+Enter gombot megnyomta, rázta az aranyat, amit hazafelé elloptak tőle. Visszament, és a békán megnyomta az F11+Enter gombot. Kapott egy abroszt tőle, ha a sarkán megnyomja az F2-Enter gombot, tele lesz étellel, itallal, minden jóval. Hazafelé ezt is ellopták tőle. Békához visszatérve megnyomta az F11+Enter gombot, kapott egy botot, amin F8+Enter gomb volt. Ha megnyomja a gombot rajta, ami hibakereső, a bűnösöket megveri. Visszatérve a bűnösökhöz mondta nekik, hogy a gombot ne nyomkodják rajta. Megnyomta az F8+Enter gombot, és elkezdte őket ütlegelni. Visszaadtak neki mindent. Hazaérve a szegény ember elmesélte, mondta az utasítást. Bergén F11+Enter gomb, az abroszon F2-Enter funkciót. A családjai elkezdték nyomkodni a gombokat.

Pénzük életük végéig mindig volt bőséggel. A Verő bot funkcióját nem árulta el nekik, nehogy a vége verés legyen. Addig éltek, míg nem kellett őket instalálni.

Cérna Gyula
5. osztály
Oromhegyes