RSS Logo

Minden tökéletes! :) - Nagy Szilvia (Olasz nyelvképzés)

 

A szépség és a Vírus királya

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button
Hol volt, hol nem volt, az Áramkörös-patakon és a Chip-hegyen is túl volt egy Windows. Abban lakozott agy szépséges program, a neve nem volt más, mint Szépség. Azért, mert csodaszép program volt. Eredetileg közönséges mycomputer volt, de olyan szépséges ikonnal, hogy olyat ember nem látott. Szépség gyakran elment játszani a C-program files-ba. Ott sok érdekesség volt. Játszott is sokat barátjával, N_VIDIÁ-val. Ők voltak a legjobb barátok.
Egy nap valamiért sötétség lett a Windowsban. Avira antivírus rémülten mondta az elnöknek, MC Total Commandernak, hogy vírusok szaladgálnak és fosztogatnak a programokban. A király szólította a sereget. A sereg NOD-32-esekből állt. Összecsaptak. Nagy harc volt, de a vírusok győztek. Szépséget elrabolták. A Vírus király elé vezették, ő pedig bezáratta a szépséget.
Telt-múlt az idő. Szépség szökést tervezett. Egy nap új fogoly került a börtönbe, és a Szépség cellatársa lett. Mikor Szépség meglátta, rögtön tudta, ki az. Egy király volt, akinek másodlagos munkája az extrém sport volt. Szépség se volt egyszerű. Fekete öves karate mester volt. Együtt tervezték tovább a szökést. De a börtön egy erős fogva tartó vírus volt. Szépség egy nap leszerelte a fogva tartó hologram egy részét, és a királlyal kiszöktek. A vírusok észrevették őket. A királyt megölték. Szépség elmenekült.
Hívott pár NOD-32-est, és valahogyan túszul ejtették a Vírus királyt. Azzal fenyegették Vírusország lakóit, hogy megölik a királyukat, ha nem tűnnek el. El is tűntek rögtön. A Vírus király igazából egy herceg volt, és mikor a vírusok eltűntek, visszaváltozott herceggé. Szépség a hercegnője lett, és boldogan éltek a Windowsban, míg el nem vették az áramot.
Szilágyi Edvárd, 5. b
Nikola Đurković Á. I.
24 323 Bácsfeketehegy (Feketić)