RSS Logo

Nagy hiányt pótol. Még több programot kellene szervezni, haladó szinteken. – Andruskó Árpád (Angol nyelvképzés, honlapfejlesztés, Ecdl)

 

A vírus

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button
Én vagyok a virus. Az a feladatom,hogy roncsoljam a számítógépet.
Elmondok egy történetet, amikor a Chipkerózsika házába tévedtem

Láttam egy pentium 4-es gépet, de finomnak látszott. Felmásztam a géphez és hozzá kezdtem a munkához. Mikor beleharaptam, húúú!, kiesett az összes fogam. Jó, hogy volt nálam tartalék fog. Mikor jobban megnéztem, ott lapult az antivirus. Az az, aki a virusokkal harcol. Lassan-lassan osontam mellette, de sajnos fölébredtt és tudjátok meglátott. Két órát harcoltam a butával, mire sikerült legyőznöm. Még a külvilágban Chipkerózsika takarított, úgy megbütyköltem a gépet, hogy még én sem tudtam volna visszaállítani . Chipkerózsika megjavította. Megint megbütyköltem máshol, azt is megjavította nehezen. Elegem lett. Úgy felidegesített ,hogy beleharaptam az adatokba, csak ettem-ettem, majdnem szétpukadtam.Végül az történt, amire számítottam. Rózsi észrevette, hogy valami nincs rendjén a számítógéppel, de én nem törődtem semmivel, mert élveztem az evést.
Elmúlt egy-két hét, de én csak ettem és ettem. Mikor kinéztem a kamerán azt láttam, hogy a kuka mellett vagyok. Nehezen kimásztam, másik áldozatot kellett keresnem.A Pókember laptopját néztem ki. Nagyot ugrottam és elmerültem a szaftos új adatokba és ettem, ettem. Milyen lakomát csaptam!
Minden kezdődött előröl és ugyanott végződött. Keresni kell egy új áldozatot. Megtanultam, hogy ezentúl óvatosabb leszek és nem fogok annyit kajálni.
Pap Iván 4.c osztály
Szabadka J.J.Zmaj iskola