RSS Logo

Számomra megfelelő maga a központ és az előadások is. – Kiss László (Angol nyelvképzés)

 

A Wordfiú és a három lánya

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button
Hol volt, hol ne volt, élt egyszer egy Word fiú, akinek volt három lánya és gyönyörű házuk a lomtár mellett. Van agy Néró nevű kutyájuk is, akit nagyon szeretnek.
A három lány elutazott az internet segítségével a Total Commander öt csillagos szállodájába. A bejáratnál volt egy asztal, szép csipkés terítővel a tetején. A lányok nagyon jól érezték magukat. Megismerkedtek az USB-vel, aki egy egész más dokumentumba vitte őket. Ott sokkal másabb volt minden, tele volt kisebb-nagyobb egerekkel. Egyszer elmentek sétálni és a vírusok támadásba vették őket. A lányok nem tudtak mit csinálni, így segített nekik egy nyomtatási irodában dolgozó Billentyű. Nem sikerült megmenteni őket, így az egész komputert újra kellett telepíteni. Mikor újra telepítették a lányok visszatértek a saját lomtár melletti kis dokumentjeikbe és boldogan éltek. Mikor hazaértek apjuk nem volt ott, mert dolgozott a Media Player egyik kis cégénél. Amikor hazaért nagyon megörült, hogy hazaértek a lányok. Nagy bulit tartottak. Sokat fényképezkedtek, majd elmentették és kinyomtatták őket. Mikor a bulinak vége lett, mindenki boldogan ment haza így ők is.
A lányok és apjuk még mindig boldogan és vidáman élnek, ha meg nem támadták őket a vírusok és nem kellett az egész komputert újratelepíteni.

Kis Györgyei Tímea 8.b osztály
Hunyadi János Általános Iskola
Csantavér