RSS Logo

Szerintem komoly hozzáállás, versenyképesség, színvonalas oktatás jellemzi. – Báthory László (mérlegképes könyvelői képzés)

 

Az elrabolt királylány

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button
Hol volt, hol nem volt, Interneten innen talán túl, élt egy Hardver nevű király és annak volt egy szépséges Szoftware lánya.
Egy nap, amikor Hardver király a lányával a világhálón sétált, sűrű sötétség támadt. A pixeleket beárnyékolta Trója, a hétfejű sárkány. A sárkány Hardver a királytól a lánya kezét követelte de a király semennyi kincsért sem adta volna oda Szoftware-t a gonosz sárkánynak. Trója ezért szörnyű dühbe gurult, elrabolta a királylányt és elküldte vírusait Hardver király birodalmába, és azt a parancsot adta vírusainak, hogy mindent tegyenek tönkre, ami utukba kerül. A kis csalafinta vírusok nem voltak restek! Minden programba beleférkőztek, és végül megbénították a rendszert. Kialakult a Windows, és Hardver király birodalmára teljes sötétség borult. Isten utjai azonban kifürkészhetetlenek! Hardver király birodalmában élt egy Anti-Vírus nevű bátor vitéz, kinek szíve már régóta Szoftware-ért dobogott. Egy szerelmes vitéznek pedig semmi sem lehetetlen. Az éj leple alatt tűzfalat épített a birodalom köré. Súlyos kardjával lecsapott a vírusokra, Trója pedig ijedtében elrepült. Anti-Vírus feleségül vette Szoftware-t. Három nap három éjjel tartott a lakodalom. A Poznaniciről mindenkit meghívtak, még a kutyák is megabájtot ettek. Aki nem hiszi, az járjon utána.

Gandis Csongor  6.a
Hunyadi János iskola Csantavér
Tanárnő: Kecsenovics-Szabó Dóra