RSS Logo

Az Archimedes Oktatóközpontot csak dicsérni tudom. Ha lehetne mindenkinek ezt ajánlanám. - Kállai Márk (Angol nyelvképzés)

 

Az én harcos számítógépem

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button

Az 1900-as évek elején a sky-tech hegesztette ezt a gépet, amiben már akkor 8-terás merevlemez volt, 500-GIGABÁJTOS RAM MEMÓRIA, 10-magos processzor 25,5 DVD olvasó és ez a gép volt a terminátorok közt a legjobb, aminek a tipusa AMD athlon x10.

Ez a gép részt vett a zentagunarasi háborúban, ahol brutális harcok folytak a földművesek és a gépek közt. A sky-tech az ADM athlon x10 típusú terminátort küldte a háborúba Zentagunaras ellen, aminek a feladata volt a kukoricatermés szabotálása. De az elején nem sikerült az akció, mivel az az évszak nagyon esős volt, és ez a gép nem volt vízálló. De tovább fejlesztették, oly annyira, hogy a végén lemorzsolta és tönkretette az összes kukoricát. De mindez nem sikerült volna, ha nem lett a földművesek között egy áruló, akit úgy hívtak hogy pókember.

De a végén minden jóra fordult, mert jött a hős felmentő, akit úgy hívtak, hogy Vince Ricsárd, a gépek pusztítója. Ricsárd az AMD típusú gépet átprogramozta, és az ő szelíd számítógépe lett, amit három lábrúgással kell bekapcsolni, és két falhoz vágással kell kikapcsolni. Mindez mellett nagyon okos.

 

Vince Ricsárd VI.o
Október 18 Ált. Isk.
Zentagunaras
(Nova Orahovo)