RSS Logo

Nagyon jó és tökéletes egyben, és sokat lehet tanulni is, még néha játszunk is. Én szeretem az Archimedes Oktatóközpontot. – Pap Stefánia (Angol nyelvképzés)

 

Billentyű Jankó

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button
Hol volt, hol nem volt hetedhét alaplapon is túl volt egyszer egy szegény ember akinek annyi gyereke volt mint a rostagiga, még egy bájttal több.
Csak az ne lett volna. Akkora volt mint egy billentyű, ezért a neve bármely hihetetlen Billentyű Jankó. Egyik nap Jankó apjával szántott az elektronmezőn, amikor egyszer csak felszakadozott a protonfelhőzet. Mindketten elbújtak, ám Jankó rossz helyre bújt, s a vírus amivel szántottak megette. Nagyon keresték a gyereket. Jankó nagyokat kiáltott a vírus hasából, míg apja fel nem vágta a vírust. A memória, amiben Jankó volt el lett adva egy asszonynak. Ezt a memóriát eldobta az asszony, és megette a monitor. A monitor találkozott a processzorral s együtt elmentek az egérhez, akinek sikerült kiszednie Jankót, cserébe elvitték egy internet tanyára, ahol tizenkét böngésző tervelte a számítógép kirablását. Jankó ezt megállította, elvette a böngészők összes kincsét. Gazdag lett, nagy számítógépet épített, valamint övé lett Chipkerózsika, akivel hatalmas lakodalmat csaptak.
Jankó testvérei pedig maradtak az elektronmezőkön. Máig is élnek ha meg nem haltak.


Pusin Viktor 8.a
Hunyadi János Általános Iskola-Csantavér