RSS Logo

Nagyon felkészült előadóval volt dolgunk átvenni a tanfolyam menetét. Csak mire érdekes lett volna, vége lett! Sajnos!! – Balog Jerne (számítógépes alapképzés)

 

Boldog mese

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy gazdag család. Mindenük megvolt, csak egy kis program hiányzott az életükből. Egyszer a nő áldott állapotba került, és világra hozott egy kis programot.
Mikor ez a kis program nagyobb lett, igazi adatbázis lett belőle. Minden fájlt és mappát ismert a számítógépen. Élete során megismert egy dvd-indító programot, és feleségül vette. Az esküvőre meghívták a hardwert, a Windows-t, a kábeleket, és még sok adatot, csak egy csatlakozást felejtettek ki, aki a végén vírust küldött az egyetlen születendő chippükre. Búra adták a fejüket, de amikor az átok beteljesedett, a programmappa felidézte emlékeit, és eszébe jutott egy öreg számítógép-technikus bácsi. Az internet segítségével kapcsolatba lépett vele, és mindent elmondott neki. A technikus beszkennelte magát a számítógépbe, és a noddal megjavította a lányt. A lány megköszönte, a technikus pedig letörölte a gonosz csatlakozást.
Most már semmilyen vírus nem fenyegette a programokat. Az öreg bácsi visszament a saját világába, és mindenki boldogan élt tovább.

Csonka Krisztina 6.a
Hunyadi János Általános Iskola
Csantavér
Tanárnő: Kecsenovics-Szabó Dóra