RSS Logo

Az Archimedes Oktatóközpontban zökkenőmentesen, kellemes hangulatban, a tanulók igényeit figyelembe véve zajlik az oktatás. Kedvesek a munkatársak, az igényeinkhez idomítják az oktatás időpontját, a tudásunkhoz a színvonalat. – Katona Edit (Angol nyelvképzés)

 

Csipkerózsika meseverseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy gyönyörű szép leány, úgy hívták, hogy Hamupipőke. Egy falu szélén lakott két mostohatestvérével és a mostohaanyjával. Meg volt neki mindene: számítógépe, televíziója és saját szobája.
Csak nem szabadott skypeolnia, mert megtiltották neki, hogy felmenjen a közösségi oldalakra. Ennek ellenére Hamupipőke egyik nap mégis megszegte a szabályt és regisztrálta magát a tiltott oldalon. Csakis nekem mondta el a jelszavát, ami nem más, mint:*******. Sajnos nem árulhatom el, mert megharagszik rám Hamupipő. Na, mindegy. Szóval, bejelentkezett egy társkereső oldalra. Olvasta sorban, sorban a neveket, míg nem rátalált egy szimpatikus fiúra. A neve L.Zoli97. Gondolt egyet Pipő, és arra az elhatározásra jutott, hogy talán elhívhatná egy kávéra a kedvenc kávézójába. Nos, telt – múlt az idő, elkezdtek chatelni, és a fiú beleegyezett, hogy elmegy. Csak volt egy kis gond. Pipő számítógépét megfertőzte valami vírus, és egész nap azt próbálta irtani, de nem sikerült. Így nem bírt a fiúnak írni, hogy megbeszéljék az időpontot, hiszen arról még nem esett szó. Pipőke emiatt nagyon szomorkodott, de hirtelen eszébe jutott egy fantasztikus terv. Még régebbről volt neki egy barátja, akinek tudta is az e-mail címét. Ő biztos tud valami jó vírusirtót, amivel kiirthatná ezt a fránya vírust. Ezután bepötyögte az e-mail címet, ami nem más, mint galamberi@citromail.hu. Megbeszélték a dolgot, Galambgeri pedig elküldött neki egy erős vírusirtót. Ezután a gond elszállt. Így L. Zoli és Hamupipőke megbeszélhették a találkozót. Másnap találkoztak abban a kávézóban, amit Pipőke annyira szeret.
Talán még most is ott vannak, ha be nem került a képbe egy fránya vírus.

Nagy Némedi Csilla 6a
Kis Ferenc Általános Iskola
Oromhegyes