RSS Logo

Kellemes légkörű hely, kellemes tanítókkal. – Káplár Leila (Angol és olasz nyelvképzés)

 

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button
Egy délután a házi feladat elkészítése után, leültem a számítógép elé. Az interneten keresgéltem, amikor egy új játékhirdetésre figyeltem fel. Rákattintottam és vártam, hogy mi fog történni.
Két ablak nyílt ki: játék egyedül és játék a számítógéppel. A számítógépes játékot választottam, de mire kettőt pislantottam a programban találtam magam. Adatok sokasága száguldott el mellettem és távolban valami halvány fény derengett.
Elindultam. Amikor odaértem volt mit látnom. Egy kifutón lányok sétáltak különböző ruhákban, szép hajviselettel és sminkkel. Odamentem hozzájuk, érdeklődve néztem őket. Valahonnan ismerős volt a történet. Nem voltam képes megmozdulni, a piros nadrágom sárga szoknyára változott, a pulcsim helyett egy divatos felső volt rajtam. A hajam szőke lett és furcsán kunkorodott. Az arcomat különböző színek díszítették és a szobapapucsom hosszú szárú csizmává alakult.
Gépies mozdulatokkal mozogtam fel, le a színpadon a többi lánnyal együtt. Az egyik sorban egy piros felirat virított. EXIT, ez volt odaírva. Az összes erőmet összeszedve odaugrottam. Valami nagyot koppant, az egér leesett az asztalról.
Erre riadtam fel, mivel a játék letöltése közben elbóbiskoltam.

Berec Klaudia
4. oszály
Kis Ferenc Általános Iskola