RSS Logo

Kellemes légkörű hely, kellemes tanítókkal. – Káplár Leila (Angol és olasz nyelvképzés)

 

Ez nem a világvége…

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button
2012-ben ment két MSI laptop az interneten. Sok hasonlóság volt köztük. 2,5 GHz-es AMD Athlon 2x-es proci, 500 gigás winyó...
Mielőtt a Google-ba beültek, be kellett váltaniuk kreditjeiket egy AVG helykiterjesztési vizsgálatra a Trójai vírusos járvány miatt. Mielőtt felszálltak a Google járatára, felugrottak az mmtorrents-ra is egy kis kajáért. A letöltések között megtalálták az Avatart, és letöltötték, sajnálatos módon nem volt elég sávjuk, hogy megfizessék. Ezért kaptak egy warnt. Tudták, hogy bekövetkezik a bann, ami a világvége, de azt mondták, hogy majd ha hazaérnek, akkor vesznek gyorsabb csomagot a Dombostól, és feltöltik adósságukat.
Felszálltak a Google járatára, beütötték úti céljukat a megadott helyen: Békéscsaba. Egy bölcs komputer mellé ültek le, akit Gillnek hívtak. A két haver arról beszélt, hogy kiadták a Windows 7-et. Ezt hallotta Gill, és figyelmeztette őket, hogy ha régebbi gépre akarják telepíteni, akkor nehéz drivert találni. Hát Gill még iksz pén dolgozott, mert ő már próbálta a Win7et. De a friss gyártmányokon gond nélkül elfut a Win7.
Megérkeztek Békéscsabára, ahol disz már várta őket egy elszámolásra, hogy azért megpróbálhatták volna visszaosztani adósságukat az mmtorrents-en. Mert még nem járt le a warnjuk, ezért megúszták a dolgot.
A két tinédzser bement az NRG-be egy-egy egygigás memóriáért. Mert még volt 12000 kreditjük, ezért elmentek a Smartcomba is érdeklődni, hogy mennyibe kerül az új OP rendszer. Attila mondta:
– 1500.
– Ha csak a Win kell, a progik meg minden nélkül?
– Ugyanannyi.
– OK, thx. Majd még beszélünk– kacsint egyet neki.
Kimennek az üzletből, és felszállnak a Yahoo járatra, a visszaútra.
Amikor megérkeztek, várta őket Bill, Bill Gates, a Microsoft vállalat megalapítója.
– Ide a Windowsotokkal! Illegálisak! Majd kaptok rendeset! Vista!
–De nem csináltunk semmi rosszat, csak szörföztünk a NET-en...
– Tudom én azt! De a Genuine hamisnak vélte a serialjaitokat!
VR610X gyorsan begépelte, hogy GETTHEREFAST. Egy Sabre Turbo esett előjük, amibe fürgén beszálltak, és vették az irányt haza! A Microsoft sötét programozói követték őket. Ekkor VR610X-200EUnak eszébe jutott egy csít! LEAVEMEALONE. És már nem is voltak a nyomukban a Bill küldöncei.
Elmentek VR610Xhez, ahol megint meglátogatták az mmtorrents-et. A lemezeik között megkeresték a Paranormal Activity-t, és kis sávval feltették az oldalra. Még most is seedelik, ha nem járt le a határidejük...
Garai Attila, 8. b
Nikola Đurković Á. I.
24 323 Bácsfeketehegy (Feketić)