RSS Logo

Nagy hiányt pótol. Még több programot kellene szervezni, haladó szinteken. – Andruskó Árpád (Angol nyelvképzés, honlapfejlesztés, Ecdl)

 

Hófehérke és a 7 vírusirtó

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button
Élt egyszer egy gyönyörű kicsi királylány. Arca piros volt, mint a rózsa, haja fekete, mint az ében, bőre fehér mint a hó. El is nevezték Hófehérkének.
A gonosz mostohaanyja pedig állandóan az ismerkedő oldalon lógott, és azt kérdezte az üzenőfalon, ki a legszebb a neten? Mindenki az ő nevét emlegette, de egy szép napon, amikor megkérdezte azt mondták, hogy Hófehérke. A királynő meglepődött, és hívta a vírusokat, akik törölték Hófehérkét az ismerkedő oldalról. Hófehérke akkor találkozott a 7 vírusirtóval, akik a számítógép előtt élik az életüket, szinte éjjel-nappal. Hófehérke újból felkerült az ismerkedő oldalra, amit a mostohaanyja nem tudott. A királynő megkérdezte a neten lógó embereket, hogy ki a legszebb az ismerkedő oldalon? Az emberek azt válaszolták, hogy Hófehérke. A királynő küldött Hófehérkének egy CD-t, amin 12 vírus volt. Hófehérke megnézte és a számítógépet megszállták a vírusok, amin még 7 vírusirtó sem tudott segíteni. Egyszer arra járt a Szőke vírusirtó, és segített Hófehérkén, azóta is boldogan neteznek együtt.
A gonosz mostohaanya pedig a vírusokkal küszködik, amit Szőke vírusirtó küldött neki e-mailban.

Gulyás Melánia
7.d
Hunyadi János Általános Iskola
Csantavér