RSS Logo

Nem tudok jelenleg kivetnivalót, negatív kritikát mondani az oktatóközpont munkájával kapcsolatban, az előadó munkájával kapcsolatban különösen elégedett vagyok. – Pósa Lea (Olasz nyelvképzés)

 

Internetia

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button
Az ókori Internetiában amikor még nem volt elterjedve a 200 gigás tárhely élt egy császár akinek neve:Internetianus Caesar volt.
Internetianus feltalálta az 1 terás tárhelyet. Elhatározta, hogy aki a következő lovagi tornát megnyeri, elkapja a tárhelyet ás vele együtt sok vírusírtót meg a lányát,Vista-t. A lovagi tornára nagyon sok jelentkező volt.Különösen jól harcolt a Windows és a Linux. Az utólsó harcra csak ők maradtak.A Windows már készíti is a vírusirtókat, a Linux gyorsan csinál még 200 erős vírust! És Linux támad a vírusaival, de Windows egy jól írányzott vírusitóval legyőzi a vírusokat! Most a Windows csinál 2000 trójai vírust, a Linux használja a netet és letölt 100 vírusirtót! A Windows támad a trójaikal, Linux hiába védekezik az Eset Smart gyengített vírusirtójáival nem sikerül megvédenie magát! Ekkor megszólal Internetianus:
-A győztes:Windows!
A Windows garázsában üdvrivalgás tör ki:
Igen! A SpyHunter vírusirtó a legjobb!
Windows nagyon boldog volt tárhelyével, vírusirtójaival és Vista-val.
Talán még most is élnek ha a kisszámítógépek nem töltötték le a legújabb vírust.

Szvoreny Viktor
Mohol,Novak Radonić Ált.Isk. 4.b osztály