RSS Logo

Nagyon jól szervezett, nagyon jól felszerelt központ, ahol kiváló, segítőkész tanárnő, tanár van, dolgozik. Sok sikert kívánok a további munkájukhoz. – Orcsik Károly (számítógépes alapképzés)

 

Microsoft Arnold

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button
Az én mesém címe Microsoft Arnold és a Vírus, amiben én vagyok a főprogram.
Egyszer volt hol nem volt, az Óperenciás meghajtókon is túl, volt egyszer egy hősies program, a neve Microsoft Arnold. Sok-sok monitort és mappát mentett meg mikor az Avira vírusirtó program küldött neki egy e-mailt. Az állt benne hogy a Nagy Fekete Vírus elrabolta az ő zenelejátszó programját. Mivel nem tudnak ellene tenni semmit, ezért megkérték Microsoft Arnoldot, hogy törölje ki a vírust, és hozza vissza a zenelejátszó programot. Arnoldnak volt egy telefonja, amin ha felhívta a tudakozót, akkor megtudhatott bármit. Így is tett, megtudta, hol van a Fekete Vírus.
Ment mendegélt nagyon sokáig, de aztán rájött arra, hogy mi lenne, ha elküldené magát e-mailben a vírusnak? El is küldte magát, de nem a Fekete Vírusnak, hanem a bronz Vírusnak. Megküzdött a vírussal, de 1 GB-s USB-je odaveszett a harcban. Szerencséjére volt a Vírusnak egy bronz USB-je. Ment és találkozott az ezüst vírussal, megküzdöttek és Arnold elvette a Vírus ezüst USB-jét. Tovább haladt, már majdnem ott volt, de útját állta a 2. legerősebb vírus az egész Világhálón az Arany Vírus. De Arnold nem ijedt meg tőle sem. És elnyerte az arany USB-t is. Microsoft Arnold odaért, de már besötétedett a képernyő. Másnap rögtön elment a Fekete Vírus harddiscjére és el is kezdtek harcolni. Arnold tudta, hogy csak úgy győzhet, ha egyesíti a három USB-t. Nem volt az másképp, összeillesztette az arany, az ezüst és a bronz USB-t. Nagy fény tört elő. Arnold a gonosz vírust az USB-re mentette, azt pedig beledobta a Mozillatengerbe, hogy az ügyes vírusirtók elnyeljék.
Hazaküldte magukat e-mailben, és boldogan éltek, amíg Microsoft Arnoldot újra nem szólította a kötelesség.

Pátrik Arnold
6.b
Hunyadi János Általános iskola Csantavér
Tanárnő: Kecsenovics Szabó Dóra