RSS Logo

Sok érdekes előadás, oktatás van. Jó szervezés. Egyedülálló a szerteágazó képzésrendszer, amit nyújt, a nyelvtanulási lehetőségtől a számítógépes tudás tovább fejlesztéséig. És nagyon jók az időről időre megrendezendő szakmai konferenciák is. – Kecskés Attila (Angol nyelvképzés, honlapfejlesztés)

 

Próbatételek

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button
Élt egyszer egy Windows számítógép. Sok-sok gyermeke született, köztük az Internet Explorer és a Mozilla Firefox is.
Amikor felnőttek, egyszer nagyon összevesztek. Ez miatt apjuk úgy döntött, mindkettejüknek ki kell állniuk három próbát. Egyik testvérük, az Opera próbált közöttük igazságot tenni.
Az első megmérettetés az volt, hogy a világhálón keressék ki azt az oldalat, ahol virtuális kutyusokat lehet nevelni. Ez volt az Ebnevelde. A második az, hogy találja meg azt a helyet, ahová képeket tölthet fel bárki. Ezek közül az egyik legnépszerűbb a Picasa. A harmadik próba az volt, hogy keressenek olyan közösségi oldalakat, ahol az emberek felvehetik a kapcsolatot a barátaikkal.
Mindkét böngésző Google öccsüket hívta segítőtársnak. Mindhárom próbatételben egyformán teljesítettek, így kibékültek és boldogan éltek, amíg a Windows össze nem omlott.

Cservenák Ákos 2.c osztály
Nikola Tesla Általános Iskola – Topolya
Felkészítő: Gyurics Éva tanítónő