RSS Logo

Szerintem komoly hozzáállás, versenyképesség, színvonalas oktatás jellemzi. – Báthory László (mérlegképes könyvelői képzés)

 

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button

Mi is résztvettünk!

Pünkösdvasárnap, a délutáni órákban gyermekzsivajtól, kacagástól volt hangos s szinte a szó legszorosabb értelmében mosolytengerben úszott a zentai Népkert, egy nap erejéig a szaladgáló csöppségekké volt a város szélén található zöld liget. A gyermekek szüleikkel együtt a II. Mosolytenger Gyermekfesztivál számos helyszínen próbálhatták ki ügyességüket, illetve tehetségüket, ezenkívül természetesen játszhattak a trambulinokon, óriás csúszdákon és lovagolhattak is. A legkisebbek és az őket kísérő szülők pedig a gyermekbirodalom központjában felállított színpadon folyó színvonalas műsor mellett pihenhették ki a „garaskeresés” fáradalmait, mivel a fesztivál különböző helyszínein a feladatok megoldásaiért garassal jutalmazták a gyerekeket. (Magyar Szó).

Lelkes csapatunk számos érdekes és színes, az angol nyelvhez kapcsolódó, játékkal várta a gyerekek minden korosztályát. Velük együtt élveztük a játékokat. De meséljenek inkább a képek!