RSS Logo

Nagy hiányt pótol. Még több programot kellene szervezni, haladó szinteken. – Andruskó Árpád (Angol nyelvképzés, honlapfejlesztés, Ecdl)

 

“Én nem ilyen világot álmodtam!” – rajzpályázat

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button

“Én nem ilyen világot álmodtam!” – rajzpályázat

Painting

Zenta, 2012. március 12.

A zentai Archimedes Oktatóközpont céljául tűzte ki a tehetséges és kreatív tanulók felkutatását és segítését. Támogatunk minden tehetséget, legyen az matematika, informatika, képzőművészet vagy a nyelvtanulás területén.

Rajz pályázatunkra kreatív munkákat várunk, melyek segítségével a gyerekek átadják gondolataikat, érzéseiket az őket körülvevő világról vagy arról, hogy ők milyen világban szeretnének élni. 

Ki pályázhat?

 

A pályázatot két kategóriában hirdetjük meg

  1. kategóriába várjuk a pályamunkádat, ha 10-12 éves vagy
  2. kategóriába, ha 12 éves elmúltál, de még nem töltötted be a 16 évedet

Pályázók köre:

általános iskolás tanulók Zenta, Kanizsa, Ada és Csóka község területéről

Mit küldhetsz be?

•           2 különböző technikával készített rajzot vagy festményt 5-ös blokk formátumú rajzpapíron.

Hogy pályázhatsz?

•          töltsd ki az űrlapot, amelyet weboldalunkon, találhatsz meg az És ami történni fog - Rajzpályázat menüpont alatt

•          elkészített alkotásodat fényképezd le, majd töltsd fel az itt található Feltöltés gombra kattintva (jpg formátumban, max. 2MB terjedelemben)

és

küldd el az Archimedes Oktatóközpont, 24400 Zenta, Árpád utca 9. postacímre. A borítékra kérjük írd rá: “Én nem ezt a világot álmodtam” – pályázat

Mindenképpen tüntesd fel egy lapon, amit a pályázathoz mellékelsz:

•    a pontos neved,

•    az életkorod,

•    a használatban lévő e-mail címed (hogy értesíthessünk, ha nyertél),

•    a telefonszámot, ahol elérhetünk,

•    a település nevét, ahol laksz,

•    az iskolád nevét,

•    amennyiben felkészítő tanár segítségével készíted el a pályázatod, akkor az Ő nevét.

Díjazás

Mindkét kategóriában az 1-3 legjobb tanulót jutalmazzuk meg. Ha a legjobbak közé kerül alkotásod, értékes jutalmakban részesülsz: ingyenesen vehetsz majd részt egy nyári táborban, magas színvonalú képzések résztvevője lehetsz, minőséges képzőművészeti eszközöket, könyveket kapsz.

A legkreatívabb munkákból kiállítást szervezünk. A weboldalunkon pedig megtalálhatjátok majd az összes beküldött munkát.

Beküldési határidő: 2012. április 20.

Pályaművek felhasználása: Azzal, hogy beküldted/feltöltötted pályázatodat, hozzájárulsz ahhoz, hogy mi azt, ellenszolgáltatás nélkül – digitális vagy írott formában – közzétegyük, és egyben kijelented, hogy a beküldött/feltöltött alkotásnak te vagy a szerzője, tehát jogod van azt publikáltatni. A szerzői jog nálad marad, közléskor neved a képpel együtt feltüntetjük.