RSS Logo

Sok érdekes előadás, oktatás van. Jó szervezés. Egyedülálló a szerteágazó képzésrendszer, amit nyújt, a nyelvtanulási lehetőségtől a számítógépes tudás tovább fejlesztéséig. És nagyon jók az időről időre megrendezendő szakmai konferenciák is. – Kecskés Attila (Angol nyelvképzés, honlapfejlesztés)

 

Mérlegképes könyvelő

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button

A mérlegképes könyvelői képzés gazdasági - pénzügyi képesítést jelent, amely magában foglalja az ügyviteli, valamint a pénzügyi könyvek vezetését és a számítógépes könyvelői részt.

60 órás a tanfolyam (elmélet és gyakorlat). A végén egy vizsgát kell tennie, amely 4 órás (gyakorlati példa - egy vállalat könyvelése). Valamint tartalmaz még 20 óra számítógépes könyvelést (ebből is van vizsga).

Azok a hallgatók, akik lerakják a tanfolyam végén a vizsgát, ISO 9001-es diplomát kapnak. Ez bekerül a munkakönyvbe, mint szakmai továbbképzés. Aki sikeresen levizsgázik, aláírási jogot szerez, így hitelesíteni tudja a vállalatok mérlegeit. Tehát nagyobb cégben illetve saját vállalatban is dolgozhat, könyvelőirodát is nyithat.

Legalább 4 jelentkező szükséges, hogy megszervezzük a képzést.

Amennyiben csak vizsgázni szeretne, arra is van lehetőség.