RSS Logo

Az Archimedes Oktatóközpontban zökkenőmentesen, kellemes hangulatban, a tanulók igényeit figyelembe véve zajlik az oktatás. Kedvesek a munkatársak, az igényeinkhez idomítják az oktatás időpontját, a tudásunkhoz a színvonalat. – Katona Edit (Angol nyelvképzés)

 

Miért tanuljon nálunk

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Tartalomjegyzék
Miért tanuljon nálunk
Miért tanuljon nálunk 2
Minden oldal
AddThis Social Bookmark Button

Mindig arra törekszünk, hogy a hallgatóink igényeit maximálisan kielégítsük, olyan tudást biztosítsunk, amelyre szükség van az életben, rugalmasan álljunk a kéréseikhez és a lehető legjobb eredményt érhessük el velük. Ezért külön öröm számunkra, amikor pozitív, de az is amikor negatív építő jellegű kritikát kapunk. Íme néhány:

Az Archimedes Oktatóközpontban zökkenőmentesen, kellemes hangulatban, a tanulók igényeit figyelembe véve zajlik az oktatás. Kedvesek a munkatársak, az igényeinkhez idomítják az oktatás időpontját, a tudásunkhoz a színvonalat. – Katona Edit (Angol nyelvképzés)

Rugalmas, ötletekben gazdag, alapos képzés. – Tarapcsik Ágnes (Angol nyelvképzés)

Kellemes légkörű hely, kellemes tanítókkal. – Káplár Leila (Angol és olasz nyelvképzés)

Jó hangulat, kellemes légkör, szép környezet, jó társaság, tananyag, tankönyv, cdről hallgatott szöveg, az épület az udvarral, megfelelő színvonal, tisztaság, kedvesek a munkatársak, sok érdeles előadás, sokoldalú, törődik a fiatalokkal, idősekkel, jó hogy van lehetőség a felnőttképzésre, korszerűség.

Nagyon felkészült előadóval volt dolgunk átvenni a tanfolyam menetét. Csak mire érdekes lett volna, vége lett! Sajnos!! – Balog Jerne (számítógépes alapképzés)

Nagyon elégedett vagyok a központ által nyújtott oktatással és szervezéssel! – Váradi Zsuzsanna (Angol nyelvképzés)

Az Archimedes Oktatóközpontot csak dicsérni tudom. Ha lehetne mindenkinek ezt ajánlanám. - Kállai Márk (Angol nyelvképzés)

Meg vagyok elégedve az Oktatóközponttal! Továbbra is sok sikert kívánok a munkájukhoz! – Gordán Éva (Angol nyelvképzés)

Számomra megfelelő maga a központ és az előadások is. – Kiss László (Angol nyelvképzés)

Magas színvonalú képzési lehetőség több területen használható tudással.

Elégedett vagyok az iskola színvonalával, a tisztasággal, kedvességgel. Mindennel! – Ádám Rózsa (Angol nyelvképzés)

Jó, hogy a felnőttek is tanulhatnak. Magas színvonalú a képzés. – Döme Mária (Angol nyelvképzés)

Minden tökéletes! :-) - Nagy Szilvia (Olasz nyelvképzés)

Tetszik, hogy naprakész, használható ismeretet szerezhetek „családias” környezetben, gyorsan és érthetően.

Nem tudok jelenleg kivetnivalót, negatív kritikát mondani az oktatóközpont munkájával kapcsolatban, az előadó munkájával kapcsolatban különösen elégedett vagyok. – Pósa Lea (Olasz nyelvképzés)

Egy dinamikusan fejlődő, jó előadókkal rendelkező, korrekt intézmény.

 
Nagy hiányt pótol. Még több programot kellene szervezni, haladó szinteken. – Andruskó Árpád (Angol nyelvképzés, honlapfejlesztés, Ecdl)

Csak így tovább… :D – Bali Bertold (honlapfejlesztés)

Sok érdekes előadás, oktatás van. Jó szervezés. Egyedülálló a szerteágazó képzésrendszer, amit nyújt, a nyelvtanulási lehetőségtől a számítógépes tudás tovább fejlesztéséig. És nagyon jók az időről időre megrendezendő szakmai konferenciák is. – Kecskés Attila (Angol nyelvképzés, honlapfejlesztés)

Szimpatikus. – Újházi Éva (mérlegképes könyvelői képzés)

Számomra pozitív dolog, hogy van egy központ ami a felnőtt képzésre is fordít gondot. – Lakatos Teodóra (mérlegképes könyvelői képzés)

Összegezve REMEK. Jó a hangulat és sok hasznos dolgot lehet tanulni! – Rácz Szabó Attila (ECDl)

Szerintem komoly hozzáállás, versenyképesség, színvonalas oktatás jellemzi. – Báthory László (mérlegképes könyvelői képzés)

Nagyon meg voltam elégedve mindennel, nagyon rugalmas és kedves az előadó. – Gordos Rita (mérlegképes könyvelői képzés)

Tetszik az, hogy lehetőségeket ad több fajta képzésre, és ezt kommunikatívan teszi lehetővé! – Kis Henrietta (mérlegképes könyvelői képzés)

Meg vagyok elégedve és ajánlani fogom másoknak is! – Tót Váci Réka (mérlegképes könyvelői képzés)

Kedves szolgálatkész oktatók, és sok hasznos foglalkozás. – Gere Kovács Magdolna (számítógépes alapképzés)

Nagyon jó, hogy nyugdíjasokat is oktatnak. – Bagdal Ilona (számítógépes alapképzés)

Szerintem jó és felszerelt!! - Velez Szuzanna (Angol nyelvképzés)

Nekem kiváló oktatás – Zabos Attila (Angol nyelvképzés)

Nagyon jó és tökéletes egyben, és sokat lehet tanulni is, még néha játszunk is. Én szeretem az Archimedes Oktatóközpontot. – Pap Stefánia (Angol nyelvképzés)

Kiváló. – Pap Szimonetta (Angol nyelvképzés)

Teljes mértékben elégedett vagyok minden szempontból. – Barsi Henrietta (Angol nyelvképzés)

Nagyon jól szervezett, nagyon jól felszerelt központ, ahol kiváló, segítőkész tanárnő, tanár van, dolgozik. Sok sikert kívánok a további munkájukhoz. – Orcsik Károly (számítógépes alapképzés)

Nekem nagyon tetszettek az előadások. Remélem, hogy még tovább tudom itt folytatni a tanulást a haladó programmal. – Kalmár Beatrix (számítógépes alapképzés)

Jól szervezett, igazi kikapcsolódást okozott, tartalmasan oktatott, illetve képzett. – Laufer Éva (számítógépes alapképzés)

Elégedett vagyok, családom másik tagja is jár az oktatóközpontba és tényleg nincs okunk semmi panaszra. Kellemes környezet jó tanárok. – Apró Hermina (mérlegképes könyvelői képzés)