RSS Logo
Prijatna atmosfera, prijatni profesori. - Kaplar Leila (Engleski i italijanski jezik) 

Archimedes 2010

AddThis Social Bookmark Button

Deke i bakice kliknite!

AddThis Social Bookmark Button
U julu 2010 godine počeli smo sa programom "Deke i bakice kliknite", posvećeno starijim osobama, koji žele da nauče da koriste kompjuter. Kurs počinje od nule, odnosno od samog početka i razumljiv je svakome, na praktičan način možete da naučite kako treba da se koristi operativni sistem, mogućnosti interneta, trikove elektronske pošte (e-mail) i kako možete komunicirati besplatno putem intereneta sa rodbinom i prijateljima koji žive u inostranstvu.
 

Čokoladni dan 2010

AddThis Social Bookmark Button

U ovom danu se radi o deci uzrasta od 4 do 9 godina, zanimljive igre i igre na otvorenom zajedno sa čokoladom. Na dan 14.08.2010, subota, drugi put zaredom smo organizovali "Dan čokolade".

Veliki uspeh prošlogdišnjeg nesvakidašnjeg događaja hteli smo da nastavimo. 

Opširnije: Čokoladni dan 2010

 

Jesenje putovanje

AddThis Social Bookmark Button

U Adi smo organizovali kreativne dane, dana 15.10.2010, dok je isto bilo održano 16.10.2010 u Senti. Cilj ovog programa je da deca uzrasta od 4-7 godina kroz zabavu i avantrue uđu u svet engleskog jezika, zajedno sa svojim roditeljima. Celo ovo putovanje se sastoji iz puno druženja, igre, muzike, plesa.

U toku dana deca pokrenu svaki deo svoga tela, od ruku, nogu, celo telo, fantaziju i razmisljanja.

   

Božić 2010

AddThis Social Bookmark Button

Predavači i polaznici Archimedes edukativnog centra predstavljaju jednu veliku porodicu. Zato svake godine zajedno provedemo Božićne praznike.

Slike:

 

Podrška dečijem odeljenju u bolnici Senta

AddThis Social Bookmark Button
Mađar So je podržao informatičku obuku "Deke i bakice kliknite!", ovu obuku je prošlo 17 deka i bakica. Želeli smo da jedan deo od prihoda damo u dobrotvorne svrhe bolnici Senta. Mislili smo na najmlađe, i od prihoda kupili smo nove igračke i dečije knjige za dečije odeljenje. 

Opširnije: Podrška dečijem odeljenju u bolnici Senta