RSS Logo
Odlična organizacija, veoma dobro opremljen centar, gde rade odlični predavači. Želim im puno sreće u njihovom daljem radu. - Orčik Karolj (osnovna informatička obuka) 

Kursevi

 • Razvoj veština ( 1 Broj članaka )
  AddThis Social Bookmark Button
 • Kursevi jezika ( 3 Broj članaka )
  AddThis Social Bookmark Button

  "Koliko jezika znaš, toliko ljudi vrediš"

  IV Karlo

  U današnje vreme je od ključne važnosti da znamo barem jedan strani jezik na komunikacionom nivou, kako na poslu tako i u svakodnevnici.

  Edukativni centar nudi priliku da, od  predškolskog uzrasta do treće generacije, svako pronađe kurs koji želi.

  Polaznici pre početka kursa podležu pisanom i govornom testiranju. Na osnovu rezultata polaznike stavljamo u grupu koja je najadekvatnija njegovom znanju. Pored kurseva, polaznike spremamo i plaganje ispita iz jezika.

  Nivoi kurseva jezika:

  A1 - Početni nivo

  B1 - Srednji nivo

  B2 - Napredan nivo

  C1 - Viši nivo

   

 • Kursevi informatike ( 4 Broj članaka )
  AddThis Social Bookmark Button

  Poznavanje veština informacione tehnologije, digitalna pismenost bitne su u današnjici da bi se održao korak sa razvojem (doživotno učenje).

  Naši kursevi obezbeđuju potrebnu osnovu na koju može bezbjedno da se integriše sve više i više novih znanja, a sve to omogućava visok porast računarske pismenosti (Možete da obezbedite sebi jedan internacionalni sertifikat korsnika računara).

 • Dalje usavršavanje ( 2 Broj članaka )
  AddThis Social Bookmark Button
  Danas se nalazimo u dinamičnom svetu neophodno je kontinuirano obrazovanje i obuka, kako bi se održao korak sa stalnim tehničim i tehnološkom razvojem,
  pravnim i tehničkim propisima, novim izazovima. Znanje je glavna uloga jedne zemlje u konkurentonsti i inovacijama, afirmisanje profesionalnog znanja kod svih
  pojedinačnih subjekata, kao i pojedinačne perpsektive u karijeri su od neprocenjive vrednosti.
  Ranije su kursevi za odrasle su obuhvatali osobe koje su bile uključene u dodatno učenje, koje nisu završili učenje do određene starosne granice. Obrazovanje odraslih
  smo u značajnoj meri proširili program kurseva za odrasle. U oblastima tehničke ekspertize,u tehničkom i pravnom smislu, karakteriše značajno ubrzanje i on doprinosi osećaju zastarelosti Vašeg znanja, kada prestanete da učite teško možete da održite korak sa promenama u profesiji.
  Individualni stav i velika motivacija imaju veliki uticaj!
  Naš dugogodišnji partner je Narodni univerzitet "Božidar Adžija" iz Beograda.

  Danas se nalazimo u dinamičnom svetu neophodno je kontinuirano obrazovanje i obuka, kako bi se održao korak sa stalnim tehničim i tehnološkom razvojem,pravnim i tehničkim propisima, novim izazovima. Znanje je glavna uloga jedne zemlje u konkurentonsti i inovacijama, afirmisanje profesionalnog znanja kod svihpojedinačnih subjekata, kao i pojedinačne perpsektive u karijeri su od neprocenjive vrednosti. Ranije su kursevi za odrasle su obuhvatali osobe koje su bile uključene u dodatno učenje, koje nisu završili učenje do određene starosne granice. Obrazovanje odraslihsmo u značajnoj meri proširili program kurseva za odrasle. U oblastima tehničke ekspertize,u tehničkom i pravnom smislu, karakteriše značajno ubrzanje i on doprinosi osećaju zastarelosti Vašeg znanja, kada prestanete da učite teško možete da održite korak sa promenama u profesiji. 

  Individualni stav i velika motivacija imaju veliki uticaj!

  Naš dugogodišnji partner je Narodni univerzitet "Božidar Adžija" iz Beograda. 

  http://bozidaradzija.com/programski-centar/centar-za-permanentno-obrazovanje/kursevi-permanentno-obrazovanje.html

 • Stručno usavršavanje ( 3 Broj članaka )
  AddThis Social Bookmark Button