RSS Logo
Popunjava veliku prazninu. Trebalo bi organizovati još više programa na naprednim nivoima. - Andruško Arpad (kurs engleskog, razvoj sajtova, ECDL) 

Zašto učiti kod nas

Pažnja, otvara u novom prozoru. PDFŠtampaEl. pošta

AddThis Social Bookmark Button

Mi uvek težimo ka tome da se u potpunosti zadovolje potrebe naših studenata, obezbedili smo znanja koja su neophodna u životu, fleksibilnost prema našim polaznicima i da sa ovakvim uslovima dobijemo najbolje rezultate. S toga posebno zadovoljstvo za nas je kada dobijemo pozitivnu, ali i negativnu kritiku. Evo nekoliko primera:

Obrazovanje i obuka u AEC-u teče bez ikakvih problema, prijatna atmosfera, uzimajući u obzir potrebe studenata. Katona Edit (Kurs engleskog  jezika)

Fleksibilnost, bogati idejama, detaljna obuka. Tarapčik Agneš (Engleski jezik)

Prijatna atmosfera, prijatni profesori. Kaplar Leila (Engleski i italijanski jezik)

Dobro rasopolženje, prijatna atmosfera, dobar nastavni plan i program, udžbenik, slušanje teksta sa CD-a, ispunjavaju standrde,  dobro osoblje, zanimljiva predavanja, svestranost, brinu se za mlade i starije osobe, posotiji dobra prilika za obrazovanje odraslih, savremenost.

Predavač, kod kojeg smo pohađali kurs, bio je veoma  spreman. Nažalost tek što je postalo interesantno, završili smo sa kursom! Balog Jerne (informatika početni nivo)

Veoma sam zadovoljna sa edukacionim centrom! Želim Vam puno sreće i uspeha u daljem radu! Eva Gordan (Engleski jezik)

Visok kvalitet obuke, mogućnost korišćenja znanja u mnogim oblastima.

Sve je savršeno! Nađ Silvija (Italijanski jezik)

Sviđa mi se što je svaki čas pripremljen i korisno znanje stičem u „porodičnom“ okruženju, brzo i jasno.

Nemam negativne kritike u vezi sa radom edukacionog centra, pogotovo sam zadovoljna sa radom predavača. Poša Lea (Italijanski jezik)

Dinamična i korektna institucija, sa odličnim predavačima.

Popunjava veliku prazninu. Treba da postoji još više programa na naprednom nivou. Andruško Arpad (Engleski jezik, ECDL, planiranje i razvijanje web sajta)

Samo nastavite ovako :D Bali Bertold (Planiranje i razvijanje web sajta)

Ima puno zanimljivh predavanja, obuka. Dobra organizacija. široka lepeza obuka koja se pruža, mogućnost učenja jezika i daljeg razvijanja kompjuterskog znanja. Stručne konferencije koje se organizuju sa vremena na vreme su odlične. Kečkeš Atila  (Engleski jezik, planiranje i razvijanje web sajta)

Za mene je pozitivna stvar, što jedan centar obraća pažnju na obuku odraslih. Lakatoš Teodora ( obuka ovlašćeni knjigovođa)

Uzevši sve u obzir ODLIČNO. Dobro raspoloženje i puno korisnih stvari koje možete da naučite. Rac Sabo Atila (ECDL)

Karakteriše ih obziljan stav, konkurentnost i kvalitet obrazovanja. Batori Laslo (obuka ovlašćenog knjigovođe)

Sviđa mi se što pružaju mogućnost za više vrsta obuka i to rade veoma komunikativno. Kiš Henrieta (obuka ovlašćenog knjigovođe)

Veoma sam zadovoljna I preporučiću drugima. Tot Vaci Reka (obuka ovlašćenog knjigovođe)

Veoma dobro što uče I penzionere. Bagdal Ilona (informatika početni nivo)

Sve je odlično, puno toga može da se nauči, ponekad se I igramo. Ja volim Archimedes Edukacioni Centar. Pap Stefania (Engleski jezik)

U potpunosti sam zadovoljna iz svakog ugla! Barši Henrieta (Engleski jezik)

Odlična organizacija, veoma dobro opremljen centar, gde rade predavači odlični I korisni. Puno sreće u budćnosti! Orčik Karolj (informatika početni nivo)

Zadovoljna sam, drugi član porodice takođe ide u edukacioni centar I stvarno nemamo razloga za ikakvu žalbu. Prijatna atmosfera I dobri profesori. Apro Hermina (obuka ovlašćenog knjigovođe)